ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H Αιγίς Φιλμς ήταν μία εταιρεία παραγωγής και προώθησης οπτικοακουστικών έργων. Σκοπός της ήταν να δημιουργήσει μια σειρά από τίτλους ταινιών οικουμενικού ενδιαφέροντος, με στόχο να συναντήσουν την ψηφιακή αγορά.

Ασχολήθηκε με την παραγωγή και εκτέλεση κινηματογραφικών, τηλεοπτικών και διαφημιστικών ταινιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την παραγωγή μουσικής, με τις εκδόσεις και την διακίνηση εντύπων εθνολογικού, μουσικού, τουριστικού, λαογραφικού, αρχαιολογικού και γενικότερα πολιτισμικού περιεχομένου.

Δραστηριοποιήθηκε στην έκδοση DVD-CD, καθώς και στη διοργάνωση εκδηλώσεων, κινηματογραφικών προβολών, συνεδρίων, φεστιβάλ, εκθέσεων, θεατρικών παραγωγών, παραστάσεων και λοιπών δημοσίων θεαμάτων.

Έχει εκδώσει έργα σε DVD-CD, τα οποία βρήκαν διανομή σε όλη την αγορά της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό και πέτυχε μια δυναμική παρουσία, σε μια σειρά από εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ.

Πολλές από τις παραγωγές της βραβεύτηκαν!

Αυτές οι διακρίσεις, της έδωσαν τη δυνατότητα να συγκαταλεχθεί μεταξύ των πιο αξιόλογων ανεξάρτητων εταιρειών παράγωγης ταινιών ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα.

Scroll to Top